Akrylnegler for første gang (nailsforbreakfast)
Hjem Add Om meg

0

Akrylnegler for første gang

Når jeg skulle ta ut av vaskemaskina i går, brakk jeg en negl. Har funnet ut at behandling av klær generelt er noe jeg må være forsiktig med om jeg vil beholde de lange neglene.

Selvom jeg ble litt lei meg (var veldig glad i det forrige mønsteret, og hadde ikke blitt lei designet enda), fikk jeg sjansen til å prøve noe nytt!

Har lenge hatt lyst til å prøve meg på akrylnegler. Fikk med et starter-kit med en større pakke gels jeg kjøpte på ebay for en stund siden, men jeg har ikke fått meg til å prøve det før nå. Gikk for en kort, rund fransk manikyr, så kanskje jeg ikke blir lei så fort. Resultatet er okei, men jeg har helt klart forbedringspotensial.

Jeg liker egentlig måten akryl fungerer på, det var relativt lett å jobbe med, selvom det tørka mye fortere enn jeg trodde. Jeg har lest ett sted at det skulle bli tørt på ca 10 minutter, men mine negler var steinhard etter 2. Akryl flyter heller ikke sammen så mye som gel gjør, derfor ble det lettere å holde en klar "smilelinje".

 

Det tok ikke mer enn 10 minutter å få akryl på ei hel hånd, men filinga tok myr lenger tid enn ned gel. Når jeg var ferdig med å legge neglene på, så de nemlig slik ut:

Og da krever det selvfølgelig litt arbeid! Neste gang skal jeg prøve å legge det penere med en gang, så jeg slipper å file så mye.


Med tanke på at dette er første gang jeg har gjort dette, synes jeg ikke det ble så værst. Er veldig uvant å ha så korte, runde negler, jeg går vanligvis for lange, firkanta. Men jeg venner meg til det, og håper de varer ei stund!

 

#akrylnegler #akryl #negledesign #nailart #franskmanikyr #french


  • Kommenter her
    Design og koding: Ina Anjuta