Blue marble tip (nailsforbreakfast)
Hjem Add Om meg

2

Blue marble tip

 

Her er det nyeste designet mitt!

Det ble ei hektisk jul, romjul og nyttår på meg! Så jeg har rett og slett ikke hatt tid til å legge ut nye design før nå. Jeg beklager at jeg ikke fikk lagt ut noen julenegler som jeg lova, men bildene ligger i arkivet, så de kommer nok før eller seinere.

Men sida jula er over, ville jeg mye heller vise dere disse freshe nyårsneglene! De er mye lenger, og kanskje litt mer "ghetto" enn vanlig, men jeg liker dem kjempegodt! En av mine absolutt favorittfarger på neglene mine, er blå. Men siden det er litt kontroversielt og veldig merkbart, prøver jeg å begrense det til en gang i blandt. Nå var det likevel veldig på tide! Dette er en litt annerledes versjon av den tradisjonelle franske, med blå marmorering, svarte snirkler og blå steiner på tuppen. Inspirasjon fikk jeg fra Gemma Lambert sin Youtube kanal (LINK), hun her helt klart verdt å sjekke ut! Fantastisk flink dame med masse tips og triks.

 

Dette er høyrehånda, og siden jeg er høyrehendt blir den aldri like fin som venstrehånda. Men jeg ble så fornøyd med smilelinja på ring- og langefinger, at jeg ville vise den fram fordet!

 

 

På det første bildet synes det godt at jeg faktisk har blitt solbrent på fingrene! Det sier kanskje sitt om hvor lang tid jeg brukte på dette, haha.. Neste gang jeg planlegger et design som trenger litt tid i UV-lampa, må jeg huske å smøre meg inn med solkrem først!

Som jeg sa, er disse lengre enn jeg bruker å ha de. Selvom jeg har hatt lange negler siden jeg var liten, er det fryktelig uvant når de blir så mye lengre enn jeg er vant til! Enkle ting som å klemme tannkrem fra tuben må plutselig gjøres på en helt annen måte, og det å få av seg BHen blir en tidkrevende opperasjon.. Men jeg venner meg nok til det, neglene er så fine at det uansett er verdt det!

 

-Har dere opplevd noen problemer med å ha lengre negler enn vanlig? Hva er det dere isåfall sliter med?

-Hva synes dere om det nyeste designet? Er veldig åpen for kritikk, råd og tips, -bare kom med det! :)

 

#french #franskmanikyr #bluetip #frenchtwist #UVburn #solbrent • 19.02.2015 kl.20:51
  Stilig :D
  19.02.2015 kl.21:10
  Janne: Takk! :D  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  NailsforBreakfast

  Jente født i '91. Blogger om stort sett om gel nails og mine erfaringer rundt det, men det er mulig det sniker seg inn litt akryl og neglelakk også. Har ingen utdanning eller kurs i negledesign, bare stor interesse for det! Setter stor pris på tilbakemeldinger, håper du finner noe interessant! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde