God som gull med fransk (nailsforbreakfast)
Hjem Add Om meg

8

God som gull med fransk

 

Da har jeg altså fått prøvd ut den nye cover gel'en sammen med gullet jeg fikk i posten i går. Når jeg fikk av meg den gamle gel'en, innså jeg at de naturlige neglene mine har vokst såpass ut, at jeg faktisk ikke trenger ekstra lengde på dem! Derfor ble de litt kortere enn sist, men samtidig kan jeg skryte av at de er "ekte" (noen av de brakk, så har fortsatt brukt forlengelse på fire negler).

Glitter er, som mange kanskje veit, ganske uvillig til å holde seg på én plass, og er umulig å få vekk når det først har lagt seg et sted. Det eneste som skjer om du prøver å få det bort, er at du ender opp med enda mer ulydig glitter over alt! Derfor endte jeg opp med litt stray-glitter over hele neglen, men synes ikke det gjør så mye. Cover gel'en er det beste jeg har kjøpt på lenge! Den var superenkel å fade ut fra neglebåndet, fra en lett "tint" ved neglebåndet til en helt dekkende naturlig rosa utover neglen. Gleder meg til å bli flinkere til denne typen fransk manikyr!

Hva synes du om ringefingeren? På den brukte jeg stripeteip for å lage mønster over helt naturlig negl. Resultatet ble faktisk bedre enn jeg hadde forventa!

 

 

Håper bare dette holder en stund, for jeg brukte lang tid i UV lampa, og de stakars hendene mine kom ikke helt smertefritt fra det.. Må la dem hvile litt nå!

Hva synes du om designet?

Foretrekker du denne typen, med cover gel, eller liker du bedre "vanlig" fransk?

 

#fransk #manikyr #french #gull #glitter #covergel #gelnails #gel #nailart #negledesign #natural #UV • 20.02.2015 kl.20:15
  Kjempefint! Syns det er gøy med litt ekstra, vanlig fransk blir ofte litt for kjedelig for meg :p
  20.02.2015 kl.21:36
  Tonje: Tusen takk! :) Helt enig, er veldig glad i fransk, men må ha noe litt spesielt :)
  21.02.2015 kl.17:49
  veldig pent! ^^
  22.02.2015 kl.07:53
  jknegledesign: Takk! :D
  24.02.2015 kl.00:34
  Kjempefint! Vet at det finnes en type uv hanske som mangler tup, så du beskytter hånden men får samtidig brukt lampen på neglen :)
  24.02.2015 kl.13:16
  Drømmelakken: Det er jo supersmart! Du veit ikke hvor jeg kan få tak i sånne? :)
  24.02.2015 kl.14:02
  Nei, desverre, så bare at de ble brukt i en video en gang, men ebay er sikkert et greit sted å søke :)
  24.02.2015 kl.14:29
  Drømmelakken: Jess, det skal jeg gjøre :)  Kommenter her
  Design og koding: Ina Anjuta
  NailsforBreakfast

  Jente født i '91. Blogger om stort sett om gel nails og mine erfaringer rundt det, men det er mulig det sniker seg inn litt akryl og neglelakk også. Har ingen utdanning eller kurs i negledesign, bare stor interesse for det! Setter stor pris på tilbakemeldinger, håper du finner noe interessant! :)

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde